Annesco Administratie & Advies

Annesco Administratie & Advies  is een objectief en onafhankelijk bureau voor financieel en fiscaal advies, gevestigd te Houten. Wij werken exclusief voor onze cliënten en zijn niet gelieerd aan financiële instellingen, producten of diensten.

In onze adviespraktijk zijn wij toegewijd en betrokken enbedienen onze cliënten op integere wijze. Middels een persoonlijke aanpak willen wij u ondersteunen bij het verzorgen van uw administratie, het verzorgen van financiële verslagen, financiële planning en fiscale advisering.

Wij doen onze uiterste best u bewust te maken van uw financiële situatie en uw persoonlijke plan te optimaliseren door uw financiële situatie te organiseren. Dat doen wij in een informele sfeer, in nauwe samenwerking met u. Wij ondersteunen u bij het bereiken van uw financiële doelstellingen door het bieden van integriteit en proactiviteit.

Johan de Gier

Johan de Gier is oprichter en eigenaar van Annesco Administratie & Advies en tevens uw persoonlijke adviseur. Voordat Johan zelfstandig ondernemer werd, is hij jarenlang werkzaam geweest als relatiebeheerder/adviseur bij accountantsorganisaties en fiscaal advieskantoren.

Na zijn studie bedrijfseconomie heeft hij vanaf 2000 gedurende vier jaar als assistent accountant bij een vooraanstaand groot accountantskantoor gewerkt. Daarna heeft hij bij 3 middelgrote accountantskantoren een rol vervuld als senior assistent accountant, belastingadviseur en relatiebeheerder. Naast zijn werk heeft hij de studie RB belastingadviseur gevolgd, welke hij met succes heeft afgerond. Tevens heeft hij de opleiding financiële planning (FFP) gevolgd.

Met deze basis adviseert hij zijn cliënten al geruime tijd en is hij actief op velerlei gebieden, waaronder fiscale advisering en financiële planning.

Zijn overtuiging is dat deskundig advies voor iedereen van belang is. Hij is dan ook van mening dat financiële belangen van cliënten consequent eerste prioriteit moeten hebben. Een goede adviseur voorkomt problemen en bespaart geld.