Fiscaal advies

Belastingadvies

Werkterrein

De meest voorkomende belastingen voor ondernemers zijn de inkomsten- en vennootschapsbelasting en de omzetbelasting. Toch zult u wellicht ook met andere belastingen te maken kunnen krijgen , zoals dividendbelasting, schenk- en erfbelasting of belastingen omtrent onroerend goed, zoals de overdrachtsbelasting. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Op ingewikkelde zaken die betrekking hebben op belastingen buiten ons directe werkgebied, zoals bijvoorbeeld internationaal belastingrecht, hebben wij goede samenwerkingsverbanden met specialisten. Door deze brede oriëntatie kunt u met al uw vragen bij ons terecht.

Belastingaangiften

Ondernemers en particulieren moeten belastingaangifte doen. Vaak is de eigen kennis onvoldoende om op de hoogte te kunnen zijn van alle belastingfaciliteiten en belastingvoordelen waarvan gebruik kan worden gemaakt. Als RB-belastingadviseur helpen wij u door deze aangiften in te vullen en daar optimaal rendement uit te halen.

Bedankt voor uw interesse in onze dienstverlening. Uiteraard is iedere situatie uniek en dus kijken we altijd naar de specifieke klantsituatie voor het geven van advies of het inrichten van een oplossing. Wilt u meer weten over Annesco over één van de vormen van dienstverlening neem dan gerust contact met ons op.