Mijn overtuiging is dat deskundig advies voor iedereen van belang is. De financiële belangen van u als klant zullen voor mij altijd eerste prioriteit zijn. Een goede adviseur signaleert problemen vroegtijdig en bespaart geld.

Johan de Gier

Johan de Gier is oprichter van Annesco fiscaal advies & consultancy en uw persoonlijk adviseur. 

Voordat ik in 2015 zelfstandig adviseur werd ben ik jarenlang werkzaam geweest als relatiebeheerder/adviseur bij accountantsorganisaties en fiscaal advieskantoren. 

Na mijn studie bedrijfseconomie heb ik vanaf 2000 gedurende vier jaar als assistent accountant bij een vooraanstaand groot accountantskantoor gewerkt. Daarna drie jaar als senior accountant, belastingadviseur en relatiebeheerder bij middelgrote accountantskantoren. Naast mijn werk volgde ik de studie tot belastingadviseur, vanaf 2011 mag ik mij officieel Register Belastingadviseur noemen. Om deze titel te behouden volg ik jaarlijks diverse fiscale cursussen en -bijeenkomsten. Ook heb ik de opleiding financiële planning (FFP) gevolgd.
Met deze kennis adviseer ik mijn cliënten al geruime tijd.