Wie zijn wij?


Annesco fiscaal advies & consultancy is een objectief en onafhankelijk kantoor voor financieel en fiscaal advies. Omdat wij niet gelieerd zijn aan financiële instellingen, producten of diensten zijn wij in staat om u exclusief en objectief te adviseren en te ondersteunen. Dit doen wij vanuit een persoonlijke aanpak waarbij de nadruk ligt op administratieve ondersteuning, verzorgen van financiële verslagen, financiële planning en fiscale adviezen.

Door u bewust te maken van uw financiële situatie zullen wij samen met u uw persoonlijke wensen vertalen naar een voor u optimaal financieel plan. Wij ondersteunen u bij het bereiken van uw financiële doelstellingen door het bieden van integriteit en pro activiteit.

Beroepsorganisaties

Om onze deskundigheid en integriteit te waarborgen, zijn wij aangesloten bij het Register van Belastingadviseurs . De titel register belastingadviseur is een titel die alleen gevoerd mag worden door mensen die de opleiding tot belastingadviseur gevolgd hebben en zich jaarlijks bij laten scholen op fiscaal vakgebied. U heeft hierdoor als cliënt te maken met een adviseur die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.